Arhitecti & designeri de interior

By on martie 6, 2014
design-corkmarket

 

Pluta este un produs natural, 100% reciclabil si reutilizabil. Este un material unic care este impermeabil la lichide si gaze, fiind in acelasi timp elastic. Pluta poate sa-si recapete forma datorita formei sale originale dupa comprimare. Mai mult decat atat, este un izolator termic si acustic, cu capacitati remarcabile. Arde lent si este rezistent la apa. Pluta este un material antialergic si antiacarieni. Pe langa cele mentionate anterior, pluta permite sa respire atat vinurilor dumneavoastra, cat si spatiului de locuit, un avantaj major in comparative cu alte materiale.

In decoratiuni:

Parchetul de pluta, cu straturi de pluta, vine intr-o diversitate mare de solutii vizuale si, in acelasi timp, ajuta la economisirea facturii de energie, va aduce buna dispozitie, intrucat nu veti mai auzi zgomot de la vecinii galagiosi. La fel se intampla si cu solutiile noastre inteligente de tapet de pluta si placi de pluta. Produsele noastre reflecta imaginea luxului in armonie cu natura, fapt ce aduce o valoare adaugata mai mare pentru spatiul dumneavoastra.

Placile aglomerate de pluta sunt o solutie excelenta atat pentru cele mai multe dintre problemele de izolare fonica, cat si pentru izolarea termica si fonica. Pot fi aplicate cu mare success in vederea reducerii vibratiilor.

Straturile de sustinere a plutei au aceleasi proprietati si sunt perfecte pentru a fi puse sub parchet sau sistemul de podea. Toate produsele noastre sunt foarte usor de instalat datorita sistemelor ingineresti de asamblare, si datorita greutatii reduse. Totodata, in timpul procesului de constructive, ele reduc deseurile in mod semnificativ.

“Pluta este noua piele”. In acest moment probabil este cel mai in trend material pentru industria accesoriilor pentru moda in New York, datorita nobletei sale si a efectelor vizuale din natura, precum si datorita etichetei ecologice. Asa ca este perfect ca material pentru designeri inovatori atat pentru mobiliersau perdele.  Pielea de pluta este usoara, izolata termic, elastica, antifungica si antialergica. Mai mult decat atat, este foarte usor de lucrat cu ea, aceasta venind intr-o varietate de modele.