CORKMARKET a fost initial creata cu scopul de a aduce solutii inovatoare pentru sporirea confortului din viata oamenilor de zi cu zi. Compania a fost fondata de catre 3 parteneri, cu experienta in managementul constructiilor la nivel international, ei fiind implicati in construirea celor mai multe proiecte relevante in Romania de-a lungul ultimilor 10 ani. Acestia au o larga experienta in marketing, distributie, precum si o baza tehnica in oferirea unor solutii inovative de constructie.

Totodata, ei beneficiaza de o vasta experienta in proiectele din agricultura, fiind unii dintre cei care au deschis calea catre piata energiei regenerabile, fotovoltaice si biodiesel din Romania.

Toti partenerii impartasesc conceptul de confort in toate materialele si obiectele pe care le folosesc in viata lor cotidiana. Astfel, am decis sa ne unim filosofia noastra de viata intr-o singura firma, luand din timpul nostru ca antreprenori din alte companii, dandu-i valoare si introducand pluta ca material natural pe piata din Romania.

 <b>CORKMARKET.</b> Solutii inovative din pluta. “></p>
<p><b>CORKMARKET.</b> Solutii inovative din pluta. Parchet din pluta, tapet din pluta, termo & fono izolatii, dopuri, piele ecologica din pluta.</p>
<p><b>Contact: E-mail: </b>Telefone: 074.56.33.302; 077.33.11.015;  <b><a href=info@corkmarket.ro 

                

De ce CORKMARKET

CORKMARKET este condusa de o echipa de oameni care au crescut aproape de stejarii de pluta, in majoritatea vietii lor, cunosc si inteleg proprietatile si traditiile stejarului de pluta, fiecare detaliu, de la perioada corecta de extragere pana la instalare ca material finit. Ne bucuram de confortul acestui material si de placerea si practicabilitatea utilizarii sale, si vrem sa aducem acest sentiment cat mai multor utilizatori. Imaginati-va bucuria oamenilor care extrag stejarii de pluta de mai multe secole, folosind inca aceleasi metode traditionale.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesajul tau