De ce pluta!

By on iunie 1, 2015

Pluta este un produs natural, 100% reciclabil si reutilizabil. Este un material unic care este impermeabil la lichide si gaze, fiind in acelasi timp elastic. Pluta poate sa-si recapete forma datorita formei sale originale dupa comprimare. Mai mult decat atat, este un izolator termic si acustic, cu capacitati remarcabile. Arde lent si este rezistent la apa. Pluta este un material antialergic si antiacarieni. Pe langa cele mentionate anterior, pluta permite sa respire atat vinurilor dumneavoastra,  cat si spatiului de locuit, un avantaj major in comparative cu alte materiale.

  • In constructii si decoratiuni

Placile aglomerate de pluta sunt o solutie excelenta atat pentru cele mai multe dintre problemele de izolare fonica, cat si pentru izolarea termica si fonica. Pot fi aplicate cu mare success in vederea reducerii vibratiilor.

Straturile de sustinere a plutei au aceleasi proprietati si sunt perfecte pentru a fi puse sub parchet sau sistemul de podea. Toate produsele noastre sunt foarte usor de instalat datorita sistemelor ingineresti de asamblare, si datorita greutatii reduse. Totodata, in timpul procesului de constructive, ele reduc deseurile in mod semnificativ.

Parchetul de pluta, cu straturi de pluta, vine intr-o diversitate mare de solutii vizuale si, in acelasi timp, ajuta la economisirea facturii de energie, va aduce buna dispozitie, intrucat nu veti mai auzi zgomot de la vecinii galagiosi. La fel se intampla si cu solutiile noastre inteligente de tapet de pluta. Produsele noastre reflecta imaginea luxului in armonie cu natura, fapt ce aduce o valoare adaugata mai mare pentru spatiul dumneavoastra.

  • In industria transportului

Produsele de pluta incep sa devina utilizate in industria auto (Mercedes) si in industria aerospatiala. De asemenea, acestea sunt intalnite de ceva vreme si la construirea locomotivelor de tren si a iahturilor, datorita greutatii reduse si a capabilitatilor unice de izolatie.

  • In designul produselor

“Pluta este noua piele”. In acest moment probabil este cel mai in trend material pentru industria accesoriilor pentru moda in New York, datorita nobletei sale si a efectelor vizuale din natura, precum si datorita etichetei ecologice. Asa ca este perfect ca material pentru designeri inovatori atat pentru mobilier, cat si pentru incaltaminte si genti. In plus, investitia continua de la producatorul nostru facuta in Cercetare si Dezvoltare (Research & Development), permite sa poata fi aplicata si ca material pentru impachetat, putand fi introdus in genti. Astfel, produsele noastre pot aduce un impact mai mare pentru clientul dumneavoastra final.

Aceasta inovatie in aplicabilitatea plutei este in acest moment doar o tendinta recenta, desi aplicarea ei ca ceara pentru pantofi este veche. Pielea de pluta este usoara, izolata termic, elastica, antifungica si antialergica. Mai mult decat atat, este foarte usor de lucrat cu ea, aceasta venind intr-o varietate de modele.

  • In industria bauturilor

Dopurile de pluta au fost primul pas mare pe scara vasta din industria plutei. Inca din secolul XVIII pluta a inceput sa fie utilizata in acest scop, in sampania Dom Perignon. Destul de uimitor, nu-i asa? Dar aceasta inovatie nu s-a oprit atunci. Investitia facuta de catre producatorul nostru in cercetare si dezvoltare ne permite sa oferim o gama larga de intrebuintari, in diferite formate si dimensiuni, tocmai pentru a ne adapta varietatii sticlelor si tipurilor de vin. Vinul si pluta sunt parteneri vechi, care impreuna va aduc dumneavoastra gustul naturii. Totusi, pluta are si alti parteneri cu care face echipa buna, precum coniacul si chiar berea. Calitatile sale ofera plutei capacitatea de a face prieteni buni cu vinul si bauturile spirtoase. Sa bem pentru asta !

2 Responses to “ De ce pluta! ”

Leave a Reply

  • (not be published)