Designeri de produs

By on martie 5, 2014
placa-corkmarket

 

Pluta este un produs natural, 100% reciclabil si reutilizabil. Este un material unic care este impermeabil la lichide si gaze, fiind in acelasi timp elastic. Pluta poate sa-si recapete forma datorita formei sale originale dupa comprimare. Mai mult decat atat, este un izolator termic si acustic, cu capacitati remarcabile. Arde lent si este rezistent la apa. Pluta este un material antialergic si antiacarieni. Pe langa cele mentionate anterior, pluta permite sa respire atat vinurilor dumneavoastra, cat si spatiului de locuit, un avantaj major in comparative cu alte materiale.

In designul produselor:

“Pluta este noua piele”. In acest moment probabil este cel mai in trend material pentru industria accesoriilor pentru moda in New York, datorita nobletei sale si a efectelor vizuale din natura, precum si datorita etichetei ecologice. Asa ca este perfect ca material pentru designeri inovatori atat pentru mobilier, cat si pentru incaltaminte si genti. In plus, investitia continua de la producatorul nostru facuta in Cercetare si Dezvoltare (Research & Development), permite sa poata fi aplicata si ca material pentru impachetat, putand fi introdus in genti, lampadar si alte.  Astfel, produsele noastre pot aduce un impact mai mare pentru clientul dumneavoastra final.

Aceasta inovatie in aplicabilitatea plutei este in acest moment doar o tendinta recenta, desi aplicarea ei ca ceara pentru pantofi este veche. Pielea de pluta este usoara, izolata termic, elastica, antifungica si antialergica. Mai mult decat atat, este foarte usor de lucrat cu ea, aceasta venind intr-o varietate de modele.

 

Leave a Reply

  • (not be published)