Garantie & CE

By on iunie 4, 2015

 

Certificate de calitate si garantie

Produsele noastre au certificarile necesare si pot fi testate in laboratoare cu standarde inalte, in concordanta cu standardele europene:

Certificarea de standard ISO 9001: 2008

Certificarea FSC in toate unitatile Grupului JPS Cork

Marcajul CE

Test de rezistenta la foc si test EN

 

Produsele CORKMARKET au garantii specifice, pe care ni le asumam contractual. Ni le asumam datorita sistemului strict de calitate care este implementat de la recoltarea scoartei de pluta pana la transportul produsului finit si primirea lui.

Controlul calitatii este efectuat la inspectia materiei prime in procesul de extragere, dupa extragere, apoi la produsul final. Aceste actiuni sunt efectuate de catre Departamentul de Control al Calitatii, care este echipat cu cea mai recenta tehnologie (PMC Lab – Teste fizice, mecanice si chimice, Laboratorul de Cromatografie, Laboratorul de Microbiologie; PMC Lab – Physical, mechanical and chemical tests, Chromatography Lab and Microbiology Lab), avand totodata un personal calificat pentru a efectua toate testarile necesare pe produsele de pluta si de a efectua cercetarile necesare, de a dezvolta si imbunatati continuu produsele si procesele de fabricatie.

 

Controlul calitatii este descris succint mai jos:

Inspectia materialului brut, in padurile de stejar de pluta

Ca rezultat al experientei vaste, in inima padurii obtinem doar pluta care asigura calitatea finala pentru produsele noastre. Controlul riguros al calitatii incepe cu inspectia materiei prime de indata ce materialul brut ajunge in unitatile de productie.

Independenta procesului de fabricatie

De-a lungul tuturor etapelor din procesul de fabricatie, muncitorii din fabrici au independenta, asa cum este prevazut in manualele de calitate pentru fiecare produs.

Inspectia finala

Din loturile de produse finite sunt luate probe si duse la depozitele unde are loc inspectia finala, in conformitate cu planurile de prelevare pentru probele pregatite, apoi se efectueaza teste care dovedesc siguranta in functionare a produselor si conformitatea acestora cu specificatiile tehnice.

Dupa ce sunt realizate toate testele, Departamentul de Calitate aproba si trimite produsul pentru transport.

 

systecode ce mark