Vrei sa fii partenerul nostru?

By on iunie 12, 2015

showroom-corkmarket

Vreti sa deveniti partenerul nostru?

CORKMARKET se angajeaza sa furnizeze produse si solutii care sa mareasca confortul din viata clientilor nostri finali.

Marcile si produsele noastre sunt alese intr-o maniera responsabila. Noi reprezentam calitatea produselor pe care le putem furniza la preturi si conditii competitive. In plus, noi suntem in permanenta orientate sa oferim training tehnic si solutii atat partenerilor nostri, cat si clientilor nostri finali.

Noi ne angajam sa fim in permanenta concentrate pe promovarea plutei, in special a produselor noastre pe canalele adecvate de comunicatie la momentul potrivit. Plasarea produselor noastre pe piata este efectuata in concordant cu planul nostru de marketing, pentru a putea fi siguri ca produsul nostru ajunge la client in forma pe care el o doreste, fiind constient de avantajele sale depline.

CORKMARKET va ofera accesul la merchandising, posibilitatea luarii de mostre si un catalog care sa va ajute la dezvoltarea afacerii dumneavoastra, intrucat noi avem metode specific pentru arhitecti si designeri in vederea intelegerii produselor.

In cazul in care sunteti deja sau incepeti ca distribuitor sau reprezentant showroom in sectorul, orasul, judetul, regiunea dumneavoastra si sunteti interesati sa aveti sau sa adaugati in portofoliul dumneavoastra noi categorii care sa duca la o imbunatatire a gamei de produse, va rugam sa ne contactati.

Daca sunteti agent de vanzari neautorizat, dar cu un background ethnic, sunteti binevenit sa discutati cu noi.

Produsele legate de domeniul constructiilor si industriei pot fi de asemenea reprezentate local prin depozitele de constructii.

Industria bauturilor este o piata traditionala pentru pluta, asa ca, daca sunteti expert in vinuri sau bauturi care deja furnizeaza solutii pentru aceasta industrie, si daca va doriti cele mai bune dopuri de vin din punct de vedere al calitatii in portofoliul dumneavoastra, puteti sa ne contactati.

De asemenea, suntem dispusi sa colaboram si cu magazinele online, in conditii foarte specifice, intrucat noi vedem produsul nostru ca o solutie si nu doar ca o simpla marfa de tranzactionat.

Noi vom dezvolta afacerea noastra respectand natura si oamenii, astfel incat tot timpul sa fim atenti si sa ne asiguram ca dorinta partenerilor nostril si conditiile de tranzactionare sunt pe deplin respectate, in felul acesta neputand sa se suprapuna produse identice in aceeasi arie geografica.

De asemenea, noi nu vindem clientilor nostri finali, decat daca este vorba de un proiect special, care necesita o alocare a unor resurse mai mari din punct de vedere tehnic sau financiar. Chiar si in aceste cazuri, noi vom implica un partener local din acea arie geografica.

Va rugam sa ne contactati in cazul in care aveti intrebari suplimentare sau daca doriti sa aplicati. Noi suntem si vom continua sa fim foarte responsabili cu toti partenerii interesati.

Pentru a accesa lista partenerilor CORKMARKET, va invitam sa accesati link-ul: Parteneri CORKMARKET.

Leave a Reply

  • (not be published)